Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze fantastische pastorie staat in het mooie levendige Oudebildtzijl, een dorpje dat grenst aan de Elfstedenvaarroute, 14 km boven Leeuwarden ligt en 1,5 km van het Waddennatuurgebied.

Aan de voorzijde is er vrij zicht over de landerijen, helemaal mooi vanaf het Franse balkon van de slaapkamer. Vanuit de overweldigende centrale hal met ornamenten in het plafond, worden vier leefruimten bereikt. Nu in gebruik als woonkamer, keuken, studeerkamer en hobbyruimte.

De laatste eigenaar heeft met veel genoegen geleefd in de woning en het pand is goed onderhouden. De badkamer bevindt zich op de begane grond, maar op de verdieping zou u een fantastische badkamer kunnen creëren. Drie grote slaapkamers, waarvan één met Frans balkon uitziend over het landschap en de andere twee over de diepe achtertuin, geven een heel prettige sfeer. In algemene zin kun je zeggen dat het interieur een opfrisbeurt nodig heeft. De woning bevindt zich nog grotendeels in authentieke staat, zodat de mogelijkheden om het karakter te behouden uitstekend zijn.
De achtertuin is een paradijsje.

Weet u wat? U moet gewoon maar eens even komen kijken.
Beknopte indeling:
Begane grond: entree, tochtportaal, centrale hal met meterkast en vaste trap naar verdieping; badkamer; toiletruimte; vaste trap naar tuinetage; woonkamer met doorgang naar keukenkamer; studeerkamer; tuinkamer; Garage aangebouwd steen met elektrische poort.
Verdieping: centrale overloop, toegang biedend tot drie slaapkamervertrekken, waarvan één met Frans balkon; twee royale bergingen.
Tuinetage/kelder: in drie delen opgesplitste ruimten met opstelplaats witgoed en cv-ketel, aanrecht en wijnkelder, doorgang naar tuin.
Erf: Voorplaats en achterom naar achtertuin voorzien van veel groen. Achter de tuin nog twee parkeerplaatsen.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht