Bitgummole, Langestraat 22
9045 PB Bitgummole, Nederland
Verkocht €195.000 - Vrijstaand
533 m2 3 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage

 

Deze stijlvolle jaren 30 woning met serre, atelier, verlengde garage en sierlijke tuin is een pareltje in zijn soort. De fraaie balkenplafonds in de woonkamer en leefkeuken met serre en andere authentieke details zoals o.a. suitedeuren, sfeervolle schoorsteenmantels, paneeldeuren enzovoort. Vanuit de woonkamer heeft u vrij zicht over de landerijen met schaapjes in de wei en zult u genieten van schitterende wolkenpartijen en zonsondergangen.

Met drie slaapkamers op de verdieping en een prachtige badkamer op de begane grond, is dit niet alleen een bijzonder fraaie woonplek. De woning is voorzien van een grote garage en een atelier, waar volop mogelijkheden zijn om u te storten op uw hobby’s.

De tuin is voorzien van veel groen, fruitbomen, sierplanten en het romantische plantenkasje maakt de woning compleet.
U wordt van harte uitgenodigd de woning eens te komen bekijken.

Indeling: Zij entree, hal met garderobekast, vaste trapopgang naar verdieping, toegang biedend tot kelder (ca. 3 m²), woonkamer en leefkeuken; Woonkamer met erker, balkenplafonds, eiken parketvloer, suitedeuren naar leefkeuken met serre en toegang tot achtertuin. De hoekopgestelde keuken is voorzien van fornuis en gootsteen; Bijkeuken met opstelplaats voor witgoed, toegang biedend tot badkamer met ligbad, douchehoek en badmeubel; toilet; Garage met kanteldeur en toegang tot atelier van waaruit de achtertuin weer kan worden bereikt. Heel mooi.
Verdieping: Overloop met toegang tot drie prachtige slaapkamers, waarvan de grote ouderslaapkamer toegang biedt tot het platte dak van de garage.
Zolder, via vlizotrap te bereiken en voorzien van Velux dakraam.
Erf: Royale oprit en sierlijke tuin voorzien van zowel zon –als schaduwrijke plekjes.

Eigenschappen