Leeuwarden, Johan Winklerwei 146
8915 GE Leeuwarden, Nederland
Verkocht €155.000 - Eengezinswoning, Tussenwoning
123 4 Slaapkamers 1 Badkamer 1972 Year Built

Meldt u aan voor de 1e bezichtigingsronde op ZATERDAG 5 OKTOBER.

Fraai gelegen in de wijk Westeinde, bieden we te koop aan deze ruime tussenwoning met 4 slaapkamers. De laatste bewoonster heeft het in moeten ruilen voor het verpleeghuis, maar heeft er tot haar 90-ste steeds met veel plezier gewoond. Bent u degene die het, net als de buren, weer helemaal bij de tijd brengt? De woning verdient het en biedt met haar 4 slaapkamers prima mogelijkheden voor gezinnen. Op de zolderverdieping zou eventueel nog een (hobby/slaap kamer gerealiseerd kunnen worden.

Het is een gezellig, sfeervol huis in een ontspannen omgeving.

Beknopte indeling:
Begane grond: Dubbele entree, eentje voor de inpandige berging en eentje waarbij u binnenkomt in de hal, toilet, trapopgang met trappenkast, woonkamer, tuingericht en met deur naar tuin; halfopen keuken met keuken voorzien van 4-pits gasstel en dubbele gootsteen.
1e verdieping: Overloop met trapopgang naar 2e verdieping, 4 prima slaapkamers, badkamer v.v. douchehoek, wastafel, 2e toilet en opstelplaats voor wasmachine/droger.
2e verdieping: Zolder met opstelplaats voor cv-ketel (2016)
Erf: plaatsje aan voorzijde woning en achtertuin v.v. veel groen. Beetje uit de klauwen gegroeid, maar is met een beetje inspanning zo weer keurig.

Geïnteresseerd? Even aanmelden bij de makelaar s.v.p.

Floor Plans

Begane grond

1e verdieping

4 Slaapkamers
1 Badkamer

2e verdieping,