Oude Bildtzijl, Oudebildtdijk 30
9078 WG Oude Bildtzijl, Nederland
Verkocht €100.000 - Dijkwoning, Hoekwoning
400 m2 2 Slaapkamers 1 Badkamer 1900 Year Built

Er is weer een mooi dijkhuisje beschikbaar op een prachtig karakteristiek plekje aan de Oudebildtdijk.

Na er decennialang met veel genoegen te hebben gewoond is de eigenaar nu heengegaan. Dit mooie huisje met schuur en bloemrijke zij-tuin ligt net buiten de dorpskern van Oudebildtzijl. Prachtig uitzicht over het weidse land tot aan Leeuwarden toe. Op één kilometer afstand van de Friese Waddenkust.

De woning ademt nog het nostalgische karakter van weleer. Dat betekent enerzijds dat veel van het authentieke behouden is gebleven, maar anderzijds dat het wel enigszins gedateerd is en aangepakt dient te worden. Die taak is aan de volgende bewoner, die het hopelijk met net zoveel liefde zal bewonen als de laatste.

De 1e bezichtigingsronde is gepland op zaterdag 2 maart. U krijgt dan de gelegenheid even door de woning te wandelen en te “proeven” of het mogelijk iets voor u is. U dient zich hiervoor wel eerst even aan te melden bij de makelaar.

Beknopte indeling:
Entree; hal met meterkast en ophaaltrap aan stang (u weet wel); woonkamer met balkenplafond en inbouwkast; opkamertje met daarin een slaapkamer; kleine hoekopgestelde keuken met inbouwkasten en 4 -pits gasstel (ook van hieruit mooi uitzicht over de tuin en het veld).
Via de ophaaltrap bereikt u de verdieping, waar naast de slaapkamer (weer met prachtig uitzicht) veel bergruimte te vinden is achter de knieschotten.
Vanuit de keuken daalt u af naar de benedenverdieping bestaande uit een ruimte met opstelplaats voor witgoed en toegang tot de doucheruimte, toilet, royale kelder en schuur. Van hieruit is de tuin weer toegankelijk.

We nodigen u van harte uit.

Eigenschappen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.