Oudebildtzijl, Keuningstreek 12
9078 WC Oude Bildtzijl, Nederland
Verkocht €175.000 - Bungalow, Vrijstaand
1270 2 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage 1957 Year Built

In het hart van het pitoreske dorpje Oudebildtzijl wordt te koop aangeboden deze bungalow met royale tuin aan vaarwater.

Een prachtig plekje. De woning is geheel gelijkvloers en voorzien van veel daglichtinval. Het schilderwerk is wel aan de beurt, misschien zelfs i.c.m. een uitbouw. Daarom is er bij de foto’s een artist impression bijgevoegd die u wellicht tot inspiratie brengt. De schuur/werkplaats van 10×6 met verdieping schenkt de hobbyist een heerlijke plek. De tuin is ook een verademing, veel groen, fruitbomen en een flinke moestuin. Bootje aan de steiger, wat wilt u nog meer?

We bieden u de gelegenheid om langs te komen voor de 1e bezichtigingsronde op zaterdag 31 augustus. Graag vooraf even aanmelden bij de makelaar per mail of app.

Graag tot dan.

Beknopte indeling:
Entree, hal met meterkast (3 groepen); doorzon woonkamer met schouw; dichte keuken met 4-pits gasstel, afzuigkap en vaatwasmachine (los staand) en cv-ketel in inbouwkast; doucheruimte; twee slaapkamers en toilet.

Erf: voortuin; werkplaats/schuur; achtertuin met bomen, gras en moestuin aan water. stenen berging met opstelplaats voor witgoed.

Eigenschappen

Floor Plans

Woning huidige situatie

2 Slaapkamers
1 Badkamer

Woning artist impression met 5 meter uitbouw aan kamer

2 Slaapkamers
1 Badkamer

Werkplaats/garage bestaande situatie

60