St.-Annaparochie, Oudebildtdijk 432
9076 GM Sint Annaparochie, Nederland
Verkocht €150.000 - Dijkwoning, Vrijstaand
2 Slaapkamers 1 Badkamer 1 Garage 1908 Year Built 185

1e. BEZICHTIGINGSRONDE: ZATERDAG 16 NOVEMBER.
(eerst even aanmelden bij de makelaar s.v.p.)

Daar is er weer één, een prachtig dijkhuisje met moderne geïsoleerde aanbouw van waaruit het genieten is van het prachtige uitzicht op de Friese Zeedijk.

De woning heeft veel van het karakteristieke karakter behouden, vooral in de woonkamer en de keuken. De slaapkamer op de verdieping is gerenoveerd, maar nog niet helemaal afgemaakt. Daarom is de huidige slaapruimte in de aanbouw gesitueerd met schuifpui naar de achtertuin. Uiteraard kan deze ruimte ook prima als woonruimte/leefkeuken worden ingevuld. Vanuit de mooie overdekte buitenruimte genieten van het uitzicht en het voorbijkomend wild, zoals o.a. reetjes, haasjes en fazanten. De garage geeft de klusser een mooie plek om aan de slag te gaan. Er waren voorbereidingen tot de aanleg van centrale verwarming. De radiatoren zijn al aanwezig en de plek voor de ketel al uitgezocht.

Beknopte indeling:
Entree, hal met meterkast (nieuwe groepenkast en bedrading); woonkamer met balkenplafond en (afgesloten) trapopgang naar verdieping alwaar een slaapkamer wordt gerealiseerd (geïsoleerd); Keuken met 4-pits gasstel, vaatwasmachine; kelder/provisiekast; toiletruimte met douchehoek en opstelplaats voor wasmachine en droger; Achterkamer/slaapkamer met houtkachel en schuifpui naar achtertuin.
De achtertuin is voorzien van sierplanten en voor een gedeelte voorzien van overdekte zithoek met (het originele) aanrecht en hottub. De bbq aan en genieten maar. De garage biedt plaats voor een personenauto.

Werkelijk een prachtig plekje op ca. 1 km van centrumdorp St.-Annaparochie met veel voorzieningen.