St. Jacobiparochie, Oudebildtdijk 896
9079 NG Sint Jacobiparochie, Nederland
Verkocht €187.500 - Vrijstaand
550 m2 2 Slaapkamers 1 Badkamer 2 Garages

Deze fraaie dijkwoning is in 2005 geheel opnieuw opgebouwd. Volledig geïsoleerd, kamer en suite, een geweldige tuin en fenomenaal uitzicht over de landerijen.

 

Indeling:

Begane grond: Entree, centrale hal met toegang tot:

– Woonkamer voorzien van Amerikaans eiken plankenvloer en grote raampartij waardoor het genieten geblazen is van het weergaloze uitzicht over de landerijen. Via suitedeuren (glas-in-lood) wordt de eetkamer bereikt die plaats biedt aan een royale eettafel en de keuken (u-opstelling) met o.a. een groot, 5- pits, Fratelli Onofri fornuis met oven en grill. Via de eetkamer kan de achtertuin worden bereikt.

– Slaapkamer op de begane grond welke tevens prima als kantoor/speelkamer/hobbyruimte dienst kan doen.

– Badkamer, voorzien van toilet, bubbelbad en inloopdouche. Sfeervol.

– Natte cel met opstelplaats voor wasmachine/droger en kastruimte.

 

De verdieping heeft een dakkapel op het zuiden en openslaande deuren op het noorden. Nu is ervoor gekozen om één grote ruimte aan te houden, maar de mogelijkheid om twee slaapkamers te creëren is ook eenvoudig.

 

De garage met twee brede openslaande deuren en vliering is een verademing voor de hobbyist.

 

Erf: De fraaie tuin is voorzien van vele (fruit)bomen en struiken, heeft een overkapte houtopslag en kippenhok. Het geheel ademt een bijzonder aangename sfeer, dus hierbij wordt u van harte uitgenodigd om de woning eens te bekijken.