Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Stichting Bildtse Belangen heeft besloten het pand waarin voorheen de Bildtse Post gevestigd was, te verkopen.

Het pand heeft een centrumfunctie en kan voor diverse doeleinden worden gebruikt, zoals retail, zorg & welzijn, horeca, grafische industrie of wellicht als bedrijfsverzamelgebouw.

Maandag 15 november is een bezichtigingsdag gepland. Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden bij de makelaar, Toering Makelaardij.

Sint Annaparochie heeft een centrumfunctie voor de omliggende dorpen. Het dorp beschikt over meerdere winkelstraten met onder meer supermarkten, kledingzaken, drogisterijen en winkels in huishoudelijke en doe-het-zelfartikelen. Verder zijn er twee sportcomplexen: de Waaie voor voetbal en kaatssport en sporthal/zwembad de Bildtse slag. In 2021 telde Sint Annaparochie 4.830 inwoners. Het is daarmee het grootste dorp van de gemeente Waadhoeke, alleen de stad Franeker heeft een groter inwonertal. Tot de gemeentelijke herindeling op 1 januari 2018 was Sint Annaparochie de hoofdplaats van de voormalige gemeente het Bildt.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht