Ontzorgen

Op het oog lijkt het in de woningmarkt vooral om de opbrengst te gaan, maar hoe anders is het in de praktijk. Bij een woningverkoop zijn de verhalen eromheen veel belangrijker: Vrolijkheid en opwinding bij starters bijvoorbeeld, maar ook verdriet bij gedwongen afscheid nemen van je thuis door ouderdom of ziekte.

Eindelijk gelukt!

Bij notaris IJdema te Franeker was het vandaag eindelijk zover. Rianne en Jan kregen de sleutels van hun nieuwe woning aan de Oudebildtdijk en nu kunnen ze samen beginnen aan de toekomst.

Fries Waddengebied

Regelmatig bieden we de prachtigste huisjes in het Friese Waddengebied te koop aan.
Neem nu dit pareltje nabij Holwert en de pier naar Ameland. 
 

Rara .....

Wie kent dit te koop staand paradijsje?

Fries Wadengebied, Franeker

Combineer het stadsleven, de rust van het platteland en de Friese Waddenkust in Franeker. Misschien wel de perfecte mix. 

Nieuw: MATTERPORT

Wilt u echt een ‘WOW-effect’ toevoegen aan uw presentatie? Dan kan een Matterport niet ontbreken.

De totale woning wordt eenvoudig gepresenteerd, alsof u vanaf uw beeldscherm door het object kan lopen.

Energielabel

Bij het inmeten en fotograferen van de woning bieden we nu tevens de mogelijkheid om uw energielabel definitief te maken, danwel te upgraden.

Oogstseizoen

Daar strekt het land zich uit, zo vruchtbaar en puur, Tussen dijken die de aarde omarmen met liefde en vuur, Een ansichtkaart van akkers, goudgeel en rijk, Waar oogsten zich rijgen als verhalen in een boek.

De geur van pasgemaaide halmen vult de lucht, Een ode aan arbeid, aan geluk en aan zorgvuldige vrucht, Werkzame handen die de rijkdom vergaren, In dit seizoen van overvloed, in deze velden zonder bezwaren.

Nanne Toering

Nanne Toering en Toering Makelaardij: Uw Betrouwbare Partner voor Aan- en Verkoop van Woningen

Als het gaat om het vinden van uw droomhuis of het succesvol verkopen van uw woning, is betrokkenheid, ervaring en deskundigheid van cruciaal belang. Maak kennis met Nanne Toering, Toering Makelaardij, uw vertrouwde keuze voor vastgoedzaken in de regio.