Verkoop

Een huis. De plek waar je woont, werkt, speelt en geniet. Waar je mooie herinneringen maakt met mensen die je lief zijn. Je oase van rust en de plek waar je je batterij oplaadt, je thuis. Toering Makelaardij weet wat dat voor u betekent. Verhuizen is vaak leuk, maar ook spannend. Wij helpen en nemen de tijd voor u om tot een goede, afgewogen verkoopbeslissing te komen. We hebben een aantal slimme ideeën uitgewerkt, met als resultaat vaak een veel hogere opbrengst.  

In het edele schaakspel zie ik, als liefhebber, veel parallellen met de woningverkoop. Elk stuk heeft zijn eigen specifieke eigenschappen, zelfs de uiterlijk op elkaar lijkende pionnen wijken onderling sterk af qua kunsten. Om het sterkst voor de dag te komen probeer je alle stukken in optima forma met elkaar te laten samenwerken. Hierbij hanteer ik altijd de volgende stelregel: Zodra je een goede zet gevonden hebt, zoek naar een betere!

Bij de verkoop van de woning zetten we o.a. de volgende 'stukken' in:

  • Uitgebreide kennismaking met waardebepaling
  • Uiteenzetten strategisch plan  
  • Uitgekiende woningpresentatie met o.a. professionele fotografie en plattegronden
  • Uitgebreide plaatsing op o.a. de site van Toering Makelaardij, Funda, Jaap, Roxxle, Pararius, Huislijn en social media.  
  • Geheim van de kok!
Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op en we plannen een afspraak. Het verplicht u tot niets.


Maak kans op een VIP-verzuizing t.w.v. €2500,=
Als makelaar aangesloten bij Vastgoedpro heeft Toering Makelaardij een hele mooie actie voor huizenverkopers! Want als u uw huis in februari of maart 2022 te koop aanbiedt via Toering Makelaardij, maakt u kans op een VIP-verhuizing t.w.v. € 2.500,-.
Acht weken lang is er elke week een winnaar die de VIP-verhuizing wint. En wie wil dat nou niet? Want na de verkoop van uw huis komt toch ook altijd de verhuizing... Maar met onze VIP-verhuisservice geniet je straks bijvoorbeeld van een inpak- en uitpakservice of laat u zichzelf op de verhuisdag met een limousine naar een luxe hotel rijden: de keuze is aan u!
Meer weten? Neem dan gerust contact op!