Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in


Er gaat een wereld voor u open als u deze karakteristieke dijkwoning binnenloopt. Vanuit de heerlijke leefkeuken is het genieten geblazen met uitzicht tot aan de waddenzeedijk, terwijl het uitzicht over de landerijen vanuit de woonkamer met balkenplafond en glas in lood ramen, ook fenomenaal is.

De vroegere buurwoning is omgebouwd tot dubbele garage, maar kent nog steeds ook een woningbestemming, zodat een overbouw ook tot de mogelijkheid behoort.
Achter de garage/atelier is een overdekte buitenkamer gecreëerd, van waaruit heerlijk gewerkt kan worden. Ook hier weer het fraaie uitzicht over het veld.

We nodigen u uit voor de 1e bezichtigingsronde op zaterdag 7 september. Graag even aanmelden bij de makelaar per mail off app.

Indeling: Entree/halletje met meterkast en toegang tot de woonkamer met glas in lood ramen en een mooi authentiek balkenplafond en paneeldeuren. Vanuit het trappenhuis zijn twee royale slaapkamers te bereiken, waartussen op ingenieuze wijze een kantoorruimte is gecreëerd.
Via het trappenhuis loopt u met de dijk mee naar beneden, waar in het tussendeel de badkamer met inloopdouche en de toiletruimte zijn gevestigd. Daarachter de prachtige nieuwe(!) leefkeuken (met inbouwapparatuur), van waaruit het genieten geblazen is van het mooie uitzicht over de landerijen en de mooie luchten die vanaf het wad binnendrijven.

De garage in de “woning” ernaast is tevens geschikt voor praktijkruimte, maar kan ook weer als woning gebruikt gaan worden.

Erf: tussen de woningen zit een royale steeg met daarachter de tuinkamer en zonneterras en verzorgde tuin.


Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht