Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Zeer nette, in stijl gerenoveerde dijkwoning met luxe atelier, van waaruit het genieten geblazen is van het geweldige uitzicht over de landerijen en op de Friese Waddenzeedijk.

Let op: De 1e bezichtigingsronde is op ZATERDAG 1 MEI. (Vooraf even aanmelden bij de makelaar, Nanne Toering).

De woning
Karakteristieke elementen zoals fraaie glas-in-lood ramen in de bovenlichten van de voorgevel en de balkenplafonds bezorgen je direct een aangename sfeer. De mooie, ruime en strak vormgegeven woonkamer heeft een houtkachel als bijverwarming en openslaande deuren naar de patio, een mooie binnentuin, waar je heerlijk in de luwte kunt verblijven.
De Keukenruimte is voorzien van vloerverwarming en een strak vormgegeven aanrecht met eiland. Inbouwapparatuur: Vaatwasser, koelkast, combi-oven, 5 pits gasstel en afzuigkap. De bijkeuken, met opstelplaats voor witgoed, cv-ketel en achteruitgang.
De mooie kantoorruimte, 2 royale slaapkamers op de verdieping v.v. veel kastruimte en de nette doucheruimte completeren het geheel.

Het atelier/werkplaats
Een prachtige ruimte v.v. veel licht en magnifiek uitzicht. In 2005 gebouwd, met overheaddeur, betonnen vloer, verdieping met werk -en bergruimte, eigen cv- installatie en vloerverwarming. Volledig geïsoleerd en onderhoudsarm. In 2019 zijn er 18 zonnepanelen op geplaatst. Een bovenloopkraan en traplift worden ter overname aangeboden.

Erf:
Naast de oprit, de zij-tuin met terras, de patio, diverse zitplekjes, is er nog volop plek voor bijvoorbeeld de auto of anderszins te parkeren.

Nieuwebildtzijl ligt aan het natuurgebied Noord Friesland Buitendijks (Noard-Fryslân Bûtendyks) tussen Zwarte Haan en Holwerd, een van de grootste kweldergebieden van Europa, met een unieke flora en fauna (met name veel vogelsoorten). Noord Friesland behoort eveneens tot die gebieden in Nederland met de schoonste lucht.

Oudebildtzijl heeft een open waterverbinding met de Noordelijke Elfstedenvaarroute. Van Oudebildtzijl is het 20 autominuten naar Leeuwarden (17 km), 30 autominuten naar Harlingen (35 km) en anderhalf uur met de auto naar Amsterdam (150 km). Het dynamische dorp heeft ruim 900 inwoners, een eigen school en een actief verenigingsleven voor sport en cultuur. Op enkele kilometers afstand liggen de grotere dorpen Sint Annaparochie en Stiens met een ruim gesorteerde middenstand.

Het dorp is ontstaan rond de oorspronkelijke zeesluis in de zeedijk (de Oudebildtdijk), die in 1505 de Middelzee afsloot. Oudebildtzijl ligt zodoende in het eeuwenoude, Noord Friese cultuurlandschap dat door de successievelijke inpoldering van de Middelzee is gevormd.
Oudebildtzijl is uniek doordat de oorspronkelijke intieme vorm van het dorp is bewaard gebleven, o.a. met de sluis (“zijl”) en de vaarten die het dorp een speciaal karakter geven. Oudebildtzijl hoort sinds 2000 tot de negen Villages of Tradition, een netwerk van plattelandsdorpen in Europa waar men het cultureel erfgoed in stand wil houden.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht