Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze hoekwoning in Oudebildtzijl is een ideale plek voor starters of een klein gezin. Gelegen in een rustige woonwijk, biedt deze woning veel privacy en een gezellige sfeer.

Met een perceeloppervlakte van 110.00 vierkante meter, is er voldoende ruimte om van de prachtige tuin te genieten. De oriëntatie van de tuin op het oosten zorgt ervoor dat u 's ochtends kunt genieten van de zonnestralen en een heerlijk ontbijt kunt nuttigen op uw eigen terras.

De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 55.00 vierkante meter, verdeeld over twee slaapkamers. De slaapkamers zijn ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en bieden voldoende opbergruimte voor uw kleding en andere persoonlijke bezittingen.

De badkamer is modern en beschikt over alle noodzakelijke voorzieningen. Met één badkamer is er voldoende ruimte voor het hele gezin om zich 's ochtends op te frissen.

Het energielabel van deze woning is G, wat betekent dat er nog ruimte is voor verbetering op het gebied van energiezuinigheid. Echter, met de juiste aanpassingen en investeringen, kunt u de energie-efficiëntie van de woning verbeteren en uw energierekening verlagen.

De ligging van deze hoekwoning in Oudebildtzijl is ideaal voor natuurliefhebbers. Met de prachtige natuur en het landschap van de Friese Waddenkust om de hoek, kunt u genieten van lange wandelingen of fietstochten in de omgeving.

Kortom, deze hoekwoning in Oudebildtzijl biedt een gezellige en comfortabele woonruimte met een prachtige tuin. Met twee slaapkamers, een moderne badkamer en voldoende ruimte om te genieten van het buitenleven, is dit een ideale plek om uw nieuwe thuis te maken.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht