Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze fraaie dijkwoning is in 1997 geheel gerenoveerd. Daarbij is een compleet nieuwe woning om de vier oude muren heengebouwd, die nu als spouwmuren dienen. Alles nieuw, kunstof kozijnen HR++, nieuw dak geïsoleerd, nieuwe CV-installatie (2010), nieuwe bijkeuken (2010).

Ultiem woongenot aan de voormalige waddenzeedijk. Het fenomenale uitzicht vanuit de woonkamer en de leefkeuken op het noorden én zuiden, is een verademing.Indeling:
Begane grond: Zij entree, hal met warme plavuizen vloer (estrik); vaste trapopgang naar verdieping; Woonkamer op het zuiden; luxe leefkeuken op het noorden; graai betegelde badkamer met toilet, ligbad en douche; bijkeuken met achter entree naar tuin; Stenen garage met zolder en portaal.

Verdieping: ruime overloop van waaruit de royale slaapklamer met uitzicht op de wadden bereikt wordt. Op het zuiden twee slaapkamers.

Erf: Via achterom te bereiken grote tuin op het noorden (hele dag zon, want voldoende diep), waarbij het genieten geblazen is van rust, ruimte en uitzicht.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht