Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in


Deze prachtige jaren 30 woning is een genot om in te wonen. Vanuit de woonkamer of leefkeuken is het genieten geblazen van het prachtige vrije uitzicht over de landerijen.
In de grote inpandige schuur (192m2) met overheaddeur en betonnen vloer is een stalletje gevestigd met plek voor kleinvee of paarden. Verder is het een ideale plek voor het uitoefenen van hobby's, zoals bijvoorbeeld het sleutelen aan auto's of motoren e.d. De vlieringen bieden veel bergruimte.

De woning heeft een slaapkamer op de begane grond, met direct daarachter een opkamer welke dienst zou kunnen doen als logeerkamer, maar ook als kantoor of zelfs als een enorme inloopkast.

Een heerlijke gezinswoning voor de hobbyist en dierenliefhebber. Tel daarbij op de royale tuin met diverse beschutte zitjes en het uitzicht op de waddenzeedijk en je hebt een huis uit duizenden.

Kom maar snel eens kijken.

Indeling:
Centrale hal met meterkast en toegang tot de eetkamer met halfopen keuken, voorzien van veel daglicht, net als de ruime woonkamer.
Verder vindt u op deze etage nog een kelder, bijkeuken met opstelplaats voor witgoed, de badkamer en toilet en een prachtige ouderslaapkamer met daarachter de opkamer. Achterin de hal zit de een doorgang naar de schuur.

Verdieping: Overloop met toegang tot drie slaapkamers, waarvan twee zijn voorzien van wastafels. Ook hier weer veel daglichtinval. Vanuit de derde slaapkamer kan de vliering in de schuur worden bereikt, zodat het verhuizen van grote goederen eenvoudig opgelost kan worden.

Erf: Royale tuin met diverse zitjes, een oprijlaan naar de schuur en graasmogelijkheden voor kleinvee.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht