Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

1e bezichtigingsronde: ZATERDAG 8 AUGUSTUS. Graag vooraf even aanmelden bij de makelaar.

Vanaf de veranda genieten van het wiegende graan en 's avonds de zon in de zee zien zakken. Aan de Friese Waddenkust, met fantastisch uitzicht op het Zuiden én het Noorden, bieden we te koop aan deze mooie dijkwoning met garage.

De woning is in de loop der jaren geheel gerenoveerd en praktisch ingedeeld. De verdieping is het meest recent gedaan. Hier zijn twee knusse slaapkamers gerealiseerd. De badkamer is voorzien van een ligbad en luxe douchecabine met allemaal toeters en bellen: Met muziek en lichtshow onder de regendouche! De leefkeuken is het kloppend hart van de woning. Van hieruit zijn alle vertrekken eenvoudig te bereiken en het bakkie koffie smaakt er uitstekend.
De huidige bewoners hebben ervoor gekozen om een royale slaapkamer achter de keuken te maken met openslaande deuren naar de veranda en het uitzicht op de zeedijk. Je kunt hier natuurlijk ook een mooie achterkamer van maken, of misschien een atelier?
In de garage is plaats voor uw personenauto, maar u kunt hem ook op de brede oprit parkeren.

Lekker leven. Genieten van het uitzicht, vissen aan de vaart aan de voorzijde of een stukje varen of roeien. (Suppen voor mijn part :) Flamingo's spotten op Zwarte Haan (2 km); Sporten en winkelen in St.-Annaparochie (2 km), waar u praktisch alle voorzieningen aantreft (Huisarts, bibliotheek, zwembad, tennisbanen, voetbal, kaatsen, supermarkten, noem het maar op). Ook Nij Altoenae heeft een mooi dorpshuis met bijvoorbeeld twee prima biljarten. Kortom: Een keurig nette woning op een prachtig plekje!

Graag tot gauw,
Nanne Toering


Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht