Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Wonen en werken in rust, met ruimte, aan de Friese Waddenkust.

Vanuit de prachtige leefkeuken genieten van het mooie uitzicht over het veld en op de zeedijk, van waarachter de mooiste luchten binnen komen drijven. Deze woning is een ideale plek waar wonen en werken uitstekend te combineren valt. Op de begane grond zijn, naast een grote woonkamer en leefkeuken, een kantoorruimte en slaapkamer gemaakt. Deze zijn voor meerdere doeleinden geschikt, zoals bijv.: atelier, muziekstudio, yoga-studio. Met openslaande deuren naar buiten kunt u ook prima gasten ontvangen.
De huidige bewoners zoeken naar een wat kleinere woning, nu de kinderen zijn uitgevlogen. Ze hebben er goed op gepast, dat zie je aan alles. Zo worden bijvoorbeeld in oktober de dakkapellen nog met kunststof bekleed (als u snel bent kunt u de kleur nog bepalen:). Voor de klussers is er een mooie schuur beschikbaar van 8x5 meter (nokhoogte 5m).

1e BEZICHTIGINGSRONDE: ZATERDAG 26 SEPTEMBER. Graag even vooraf aanmelden bij Nanne Toering, de makelaar. We willen iedereen rustig de tijd geven om het huis in alle rust te bekijken.

Beknopte indeling:
Begane grond: Hal, entree met meterkast (7 gr. 2x aardlek en krachtstroom) en trapopgang naar verdieping; kantoor/muziekruimte; slaapkamer met openslaande deuren naar voorplaats (ook een atelier zou mooi zijn); woonkamer met houten plankenvloer en veel daglichtinval; leefkeuken v.v. vloerverwarming en houtkachel, hoekopgestelde landelijke keuken met bargedeelte v.v. koelkast, vrieskast, fornuis met 4 pits gasstel en wasemkap, combi-magnetron, dubbele gootsteen; riante keukentafel en openslaande deuren naar achterplaats; bijkeuken met uitgang naar achterplaats en opstelplaats voor wasmachine/droger/vaatwasser/cv-ketel, toilet met fonteintje.
Verdieping: grote overloop met vlizotrap naar zolder; 3 slaapkamers, waarvan de grootste met recht de titel "master-bedroom" krijgt; badkamer v.v. ligbad, 2e toilet, wasgelegenheid en douchecabine.
Zolder: berging over de gehele breedte (nokhoogte 1,5m).
Erf: keurige bestrating rondom het huis en een mooie vrijstaande houten schuur met aan achterzijde een afdakje voor houtopslag; voor -en achterplaats en: uitzicht, uitzicht en nog es uitzicht. Eigenlijk krijgt u een heel landschap als tuin, alleen hoeft u het niet te onderhouden.

Enige buurtinformatie:
De nieuwebildtdijk strekt zich uit over een breedte van zes en een halve kilometer tussen Zwarte Haan in het westen en Nieuwebildtzijl in het oosten. Ten noorden ligt het mooie dorpje Oudebildtzijl.
Oudebildtzijl hoort sinds 2000 tot de negen Villages of Tradition, een netwerk van plattelandsdorpen in Europa waar men het cultureel erfgoed in stand wil houden.
Oudebildtzijl ligt 1,5 km van het natuurgebied Noord Friesland Buitendijks (Noard-Fryslân Bûtendyks) tussen Zwarte Haan en Holwerd, een van de grootste kweldergebieden van Europa, met een unieke flora en fauna (met name veel vogelsoorten). Noord Friesland behoort eveneens tot die gebieden in Nederland met de schoonste lucht.

Graag tot ziens bij de 1e bezichtigingsronde.
Met vriendelijke groet,
Nanne Toering

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht