Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in


Dit in Amsterdamse stijl opgetrokken schitterende woonhuis (1938) met werkplaats (1947) is een van de parels van de Friese Waddenkust. Het is genieten geblazen van de rust (reeën, haasjes, fazanten om het huis) en ruimte met een weergaloos uitzicht over de landerijen op 1 km van de zeedijk, met de mooiste luchten en zonsondergangen.

Vanuit de hal, sfeervol verlicht door de prachtige glas-in-lood ramen (in thermopane), zijn alle vertrekken heel praktisch met elkaar verbonden, iets waar ze in die periode veel gevoel voor hadden. Zo is bijvoorbeeld de kelder met proviandkast een verlengstuk van de keuken en wordt dagelijks gebruikt. Hetzelfde geldt voor de diverse inbouwkasten, geheel in stijl en buitengewoon handig. De inbouwapparatuur in de keuken (6-pits gasfornuis 90cm, koelkast en vaatwasser) zijn van het merk Boretti.

De werkplaats is bijna een huis op zich, met op de verdieping een kantoor. Ik hoef u niet te vertellen dat hier natuurlijk een mooie praktijkruimte gerealiseerd kan worden of een B&B, maar doe het toch maar even. Echt heel mooi!.

Het perceel ligt op een prachtig gedeelte aan de Oudebildtdijk, met zicht op het unieke buitengebied, wat beschermd is en de op werelderfgoedlijst van Unesco staat. De tuin is een plaatje met diverse zitjes (beschut en zonrijk) en (fruit)bomen in het grasperceel.

De huidige eigenaar is erg zuinig op de woning en heeft er met passie en zorgvuldigheid onderhoud aan gepleegd.

1e BEZICHTIGINGSRONDE: ZATERDAG 8 MEI. Graag even aanmelden bij de makelaar Nanne Toering.


Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht