Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Zeer charmante authentieke dijkwoning (opknapper), op een prachtige plek aan de Friese Waddenkust met z'n fraaie vergezichten.

1e BEZICHTIGINGSRONDE VRIJDAG 14 MEI. Vooraf graag even aanmelden bij de makelaar, Nanne Toering.

De woning moet bij de tijd worden geholpen, maar is in potentie een van de paradepaardjes op de dijk. De oude balken en plafondpanelen zijn nog authentiek, dat zie je bijna nooit meer. Ik verwijs u graag naar de Stichting herstel Dorpen en Bildtdijken, waar online het inspiratiedocument 'Herstel Dykhúzzen Bildtdyken' te bekijken is. Een uitermate handig hulpmiddel voor u en wellicht is er nog subsidie verkrijgbaar via hen.

Graag tot 14 mei.

Beknopte indeling:
Entree, keuken met keukenblok (sterk gedateerd); schitterend mooie authentieke woonkamer (met kapot raam); toilet; trapopgang naar verdieping met kastruimte en een grote slaapkamer. Badkamer, zwaar gedateerd, berging en benedenkamer met kelder en toegang tot achtertuin. In de tuin staan 2 houten bergingen en er blijft nog een mooi stuk tuin over om van de uitzichten te genieten.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht