Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Aan de rand van Beetgumermolen, forensendorp van Leeuwarden (10 km), bieden we u deze charmante en zeer ruime gezinswoning aan.
Het voorhuis stamt uit de jaren dertig van de vorige eeuw, terwijl aan het achterhuis in 2003 een aanzienlijke uitbouw heeft plaatsgehad. Hierdoor is een schitterende leefkeuken gerealiseerd met grote raampartijen en openslaande deuren naar de groene tuin.
Bovendien zijn in de verlengde garage ook openslaande deuren naar de tuin aangebracht, zodat hier eventueel (naast de reeds bestaande doucheruimte) een slaapkamer of praktijk/hobbyruimte kan worden gecreëerd.

De vier slaapkamers op de verdieping, waarbij u vanaf het balkon van de masterbedroom de zon ’s ochtends over het veld kunt zien opkomen worden gecompleteerd met een fraaie badkamer met ligbad en 2e toilet.

Aan de voorzijde van de woning heeft u op het Westen uitgestrekt zicht over de landerijen, met ’s avonds prachtige zonsondergangen. De oprit biedt plaats aan twee personenauto’s en de Engelse voortuin past precies in de sfeer van het geheel.

De royale achtertuin grenst aan een bosschage, met daarachter landerijen. Deze verzorgde tuin is voorzien van een afdakje voor houtopslag, een schuurtje als gereedschap/hobbyruimte, een overdekte zit (lounge)hoek, met centraal een grasveldje waarin o.a. een appelboom en andere sierbeplanting mede de sfeer bepalen.

Werkelijk, het is een prachtig huis. Komt u maar eens kijken.

Beknopte indeling:
Begane grond: Entree, hal met meterkast en trapopgang naar verdieping, douchekamer, toilet; Leefkeuken waarbij de luxe keuken is voorzien van alle gangbare inbouwapparatuur. Openslaande deuren naar de tuin en suitedeuren naar de voorkamer met uitzicht over de landerijen; kelder; Garage voorzien van veel kastruimte, openslaande deuren en extra loopdeur, betonnen vloer.

Verdieping: Overloop met toegang tot vier slaapkamers, waarbij de masterbedroom is voorzien van een balkon; badkamer met ligbad, 2e toilet en wastafels.
2e verdieping: Via vlizotrap te bereiken zolder.

Extra kenmerken: De leefkeuken, doucheruimte, toilet en badkamer op verdieping zijn allen voorzien van vloerverwarming. In de keuken tevens nog een houtkachel.

Erf: Oprit, voortuin, achtertuin voorzien van veel groen, schuurtje, afdakje voor houtopslag en overdekte zithoek.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht