Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Prachtige jaren '30 woning aan de Friese Waddenkust.
Don't worry, be Blije!
Stap de rust en de vrije natuur in, nabij de Waddenzee (1km) en kom thuis in deze heerlijke woning met fantastische tuin.

Vanuit de heerlijke woonkeuken is het genieten geblazen van de diepe achtertuin. Nog even en de openslaande deuren staan de hele dag weer open. Laat de lente maar komen. Dit type woningen kenmerkt zich, behalve praktische degelijkheid (zoals bijvoorbeeld veel handige inbouwkasten) met name ook in de sfeervolle indeling, zoals bijvoorbeeld de centrale hal met het trappenhuis: Je voelt je er direct thuis.

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en op de verdieping zijn maar liefst 4 slaapkamers aanwezig. Mocht u nog meer ruimte willen op de verdieping, dan kan dat eenvoudig op het platte dak boven de keuken.

Beknopte indeling:
Begane grond: Zij-entree, centrale hal met meterkast en trapopgang naar verdieping; L-vormige woonkamer, sfeervol met nog enkele glas-in-lood ramen; woonkeuken met in hoek opgesteld keuken v.v. inbouwapparatuur, openslaande deuren naar de tuin; Toilet met fontein en lekkere badkamer v.v. ligbad en douchecabine; bijkeuken met opstelplaats voor witgoed en cv-ketel en zonneboiler, toegang tot achtertuin én oprit.
1e verdieping:
Om het trappenhuis zijn er drie keurige slaapkamers, allemaal voorzien van veel daglichtinval; overloop met deur naar plat dak.
2e verdieping:
Via vaste trapopgang te bereiken 4e slaapkamertje en nis waar precies het solarium past.
Erf:
Brede oprit met ruimte voor minstens 2 personenauto's; voortuintje en toegang tot achtertuin naast de woning. Royale berging en een overkapping (waar je lekker overdekt kunt zitten) in de tuin aan weerskanten van het terras; diepe achtertuin v.v. gras en fruitbomen met daarachter een doorkijkje naar een weiland waar af en toe paarden lopen.

Blije ligt 1 km van het natuurgebied Noord Friesland Buitendijks (Noard-Fryslân Bûtendyks) tussen Zwarte Haan en Holwerd (de pier op 5 minuten!), een van de grootste kweldergebieden van Europa, met een unieke flora en fauna (met name veel vogelsoorten). Noord Friesland behoort eveneens tot die gebieden in Nederland met de schoonste lucht.
Het project "Holwerd aan zee" timmert behoorlijk aan de dijk en naar verwachting zal dit een mooie impuls zijn voor het zo unieke gebied. Het karakteristiek stadje Dokkum ligt op een steenworp afstand en heeft een breed gesorteerd aanbod.

We zien u graag bij de 1e bezichtigingsronde. De koffie staat klaar.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht