Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

'Het bevlogen verleden van de stad Franeker zie je terug in het centrum, met zijn grootse monumenten en de kleine historische parels. De Franeker kerk heeft zijn eigen tuin, met een fontein die de geboortekamer van kometen uitbeeldt, en in het huis van een simpele wolkammer vind je het oudste, nog werkende planetarium ter wereld', begint de site Visit Friesland. Hier vindt u een prachtig overzicht van wat u allemaal kunt zien/doen/ervaren in deze prachtige stad, hoofdplaats van de gemeente Waadhoeke.

De woning, royale 2/1-kapwoning met inpandige garage, fraai gelegen met uitzicht op een vijverpartij, is met z'n vier slaapkamers (5 als je de zolderkamer meerekent) een ideaal huis voor gezinnen, maar ook voor (thuiswerkende) stellen is het bijvoorbeeld geschikt. Het is een heerlijk huis met veel daglichtinval en lekker ruime vertrekken. Vanuit de woonkamer is het helemaal genieten van het uitzicht en kun je via de schuifpui al gauw buiten zitten als het zonnetje schijnt. Als het te warm wordt zet u zich in de schaduw door twee zonneschermen uit te klappen met een simpele druk op uw afstandsbediening. Pure luxe.

De woning heeft acht zonnepanelen en een airco in woonkamer en een slaapkamer. De verdiepingsvloeren zijn van beton, de garage een elektrische poort en loopdeur naar voortuin. De marmeren plavuizenvloer in de woonkamer en keuken geven het geheel een mooi sfeertje.

Meld u aan voor een bezichtiging en kom kijken of dit de woning is die u zocht. De koffie staat klaar.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht