Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Verrassend veel woonruimte in deze keurige woning met tuin op het Zuiden. Praktisch ingericht met carport boven de royale oprit en een afdakje in de achtertuin, waar je lekker beschut kunt zitten. Voorzien van vloerisolatie (schelpen), spouwmuurisolatie en zonnepanelen bent u al een eind op weg qua verduurzaming en energiezuinigheid.

Ideaal voor starters, maar ook voor gezinnen en senioren een prima woning. Hijum heeft een uitstekende busverbinding met Stiens (4km.) en Leeuwarden (12 km), welke een prima voorzieningenniveau hebben.

We nodigen u van harte uit voor de bezichtigingsdag, zodat u kunt voelen of deze woning voldoet aan uw verwachtingen. Graag even aanmelden bij makelaar Toering.

Boven Hijum ligt het natuurgebied Noord Friesland Buitendijks (Noard-Fryslân Bûtendyks) tussen Zwarte Haan en Holwerd, een van de grootste kweldergebieden van Europa, met een unieke flora en fauna (met name veel vogelsoorten). Noord Friesland behoort eveneens tot die gebieden in Nederland met de schoonste lucht.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht