Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze keurig nette, gezinswoning met royale woonkamer (voor en achter) en prachtige keuken, bijkeuken en twee slaapkamers (mogelijk een 3e op de zolder) is misschien wel uw toekomstig huis. Een prachtig plekje, waarbij de tuin van het huis georiënteerd is op het zuiden, wat betekent dat je hier heerlijk kunt genieten van de zon. De tuin biedt genoeg ruimte om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Daarnaast zijn er op de oprit parkeerplaatsen beschikbaar, wat handig is als je meerdere auto's hebt.

Ideaal voor starters, maar ook voor gezinnen en senioren een prima woning. Hijum heeft een uitstekende busverbinding met Stiens (4km.) en Leeuwarden (12 km), welke een prima voorzieningenniveau hebben.

Boven Hijum ligt het natuurgebied Noord Friesland Buitendijks (Noard-Fryslân Bûtendyks) tussen Zwarte Haan en Holwerd, een van de grootste kweldergebieden van Europa, met een unieke flora en fauna (met name veel vogelsoorten). Noord Friesland behoort eveneens tot die gebieden in Nederland met de schoonste lucht.


Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht