Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Mooie, compleet gerenoveerde gezinswoning met nieuwe keuken en badkamer in 2020.

Meldt u aan voor de 1e bezichtigingsronde op zaterdag 5 maart. U krijgt alle tijd om even rond te lopen en een kopje koffie te drinken. Aarden met het huis en erna even op de pier van Holwerd kijken (op 1,5km) of de boot van Ameland er ook aankomt.

De woning is de laatste paar jaar flink aangepakt. Zo is de bijkeuken bij de keuken getrokken, waardoor een hele mooie ruimte is ontstaan. Op de verdieping is de badkamer compleet vernieuwd, volledig betegeld met 2e (zwevend) toilet, regendouche en badmeubel met verlichte spiegel. Met 3 slaapkamers, een royale doorzon woonkamer en mooie diepe tuin met achterom is dit een instapklare gezellige gezinswoning in een rustige straat.

Holwerd is een dorp met ca. 1650 inwoners, gelegen aan het Friese Wad, waar de veerboot naar Ameland vertrekt. Er zijn ambitieuze plannen rond Holwerd. Lees hierover meer op https://www.holwerdaanzee.nl/nld/
Holwerd ligt 1,5 km van het natuurgebied Noord Friesland Buitendijks (Noard-Fryslân Bûtendyks) tussen Zwarte Haan en Holwerd, een van de grootste kweldergebieden van Europa, met een unieke flora en fauna (met name veel vogelsoorten). Noord Friesland behoort eveneens tot die gebieden in Nederland met de schoonste lucht.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht