Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Stap binnen in een oase van rust en ruimte, waar strakke lijnen en weidse landschappen samenkomen. Neem een wandeling met mij en laat je verrassen.

Aan de Friese Waddenkust, vlakbij de pier die van Holwert naar Ameland leidt, bieden wij deze charmante vrijstaande woonboerderij te koop aan. Het achterhuis, gebouwd in 2002 en prachtig gerenoveerd, straalt een unieke charme uit met zijn originele oude bedsteden en een rieten kap die in 2019 op geïsoleerde unidekplaten is aangebracht.

De woonkeuken nodigt uit om te genieten van de gezellige landelijke sfeer. Vanuit hier kun je heerlijk ronddwalen naar de woonkamer met bedsteden, waar je een goed boek kunt lezen of rustig kunt werken vanuit huis. Er zijn diverse mooie plekjes rondom de woning waar je kunt genieten van de prachtige vergezichten over de akkers. In de achtertuin vind je een Finse Kota (sauna) en een hottub, waardoor je ook buiten kunt ontspannen en genieten.

Holwert ligt aan het natuurgebied Noord Friesland Buitendijks (Noard-Fryslân Bûtendyks), een gebied met weidse uitzichten over akkervelden en de Waddenzee. Het is een van de grootste kweldergebieden van Europa, met een unieke flora en fauna, vooral bekend om de vele vogelsoorten. Hier kun je de helderste lucht van Nederland inademen. In Holwert wordt hard gewerkt aan het project 'Holwert aan zee'. Vergeet niet om een ontdekkingstocht te maken naar het nabijgelegen Ameland, waar je met de fiets op de boot kunt stappen.

Geniet van de prachtige steden Leeuwarden en Dokkum, die zich in de omgeving bevinden. En in Holwert kun je gewoon je dagelijkse boodschappen doen, of ze gratis laten bezorgen bij besteding van meer dan € 35,-.

Bekijk de fotopresentatie, waar we enkele foto's van de eigenaar hebben toegevoegd, zodat je een beeld krijgt van de mooie zonsondergangen en de weidse uitzichten. We hopen je snel te mogen verwelkomen.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht