Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Na 47 jaar komt deze mooie eengezinswoning op de markt. Er heeft zich een heel leven afgespeeld tot en met opgroeiende en uitvliegende kinderen. Als je door de woning loopt proef je de liefde voor het huis: de praktische dingetjes zijn tot in de finesses uitgewerkt. Neem nu bijvoorbeeld de zolderkamer: Een eigen terras met uitzicht op de St.Dominicuskerk met daarachter de Oldehove. Prachtig!

Het is er netjes, er is goed op gepast. Natuurlijk is de keuken wat gedateerd misschien, maar wie wil er nu niet een nieuwe keuken in z'n nieuwe huis? Waar men in deze bouwperiode (jaren 30 vorige eeuw) veel oog voor had, is het leefgenot. Zo zijn de verkeersruimtes, zoals de hal, het trappenhuis en de overloop breed en hoog; een keldertje onder de trap, een deur naar het dakterras, dat soort dingen. Ook de woonkamer en de slaapkamers zijn lekker hoog, ruim met veel daglichtinval.

In een keurig zijstraatje in de Vosseparkwijk, wat eigenlijk alleen door de bewoners wordt gebruikt (geen doorgaand verkeer), op loopafstand van zowel een christelijke als een openbare basisschool, vlakbij het stadscentrum en het Vossepark.

1e BEZICHTIGINGSRONDE: ZATERDAG 19 SEPTEMBER. Graag vooraf even aanmelden via makelaar Nanne Toering (mede in verband met corona).

Beknopte indeling:
Begane grond: Entree, hal met vaste trapopgang en keldertje; ruime doorzon woonkamer met erker aan voorzijde en schuifpui naar achterplaats; keuken v.v. 4-pits gasstel en wasemkap; bijkeuken met opstelplaats cv-ketel en achteruitgang; natte cel v.v. toilet, douchecabine, wasgelegenheid en opstelplaats voor wasmachine.
1e Verdieping: Overloop, toegang biedend tot dakterrasje en 3 slaapkamers. De kleinste slaapkamer wordt nogal eens opgeofferd ten gunste van een nieuwe badkamer op de verdieping; vaste trapopgang naar 2e verdieping.
2e verdieping: Overloopje met kastruimte en 4e slaapkamer, compleet met dakterras: een droom voor uw puber.

Graag tot ziens,
Met vriendelijke groet,
Nanne ToeringVerkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht