Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

RUST, RUIMTE EN EEN LUXE SAUNA.

Op slechts 7 autominuten vanaf Leeuwarden vindt u dat in deze twee-onder-een-kapwoning. Door de ligging aan de rand van Menaldum geniet u vanuit de sfeervolle woonkamer van het mooie uitzicht. Deze semibungalow beschikt over een ruime eetkeuken, een (verhuurbare) saunaruimte met 2 sauna's en luxe douche in de garage. Dit gecombineerd met 4 ruime slaapkamers maakt deze woning tot iets speciaals.
Wilt u toch liever een grote garage voor uw auto; geen punt, we verwijderen gerust de wanden en de sauna's.

NU IN PRIJS VERLAAGD!
Indeling:
Begane grond: Zijentree, ruime hal met meterkast en open trap naar verdieping; toilet met fontein; De L-vormige sfeervolle woonkamer (met Naturo kurkvloer) heeft veel daglichtinval en fraai uitzicht; half open keuken v.v. koelkast, hetelucht oven met roestvrijstalen kookplaat en afzuigkap; bijkeuken met opstelplaats voor witgoed; saunaruimte in bijgebouw met daarin een infrarood -en Finse sauna en stort/regen douche (warm en koud water). De saunaruimte mag geëxploiteerd worden (detailhandel aan huis <30% t.o.v. woonfunctie).

1e verdieping: Overloop met rondom toegang tot drie royale slaapkamers met vaste kasten en deels tuimelramen; ruime badkamer voorzien van ligbad, separate douche, badmeubel met twee wastafels en toilet. 2e verdieping: Royale slaapkamer/berging/hobbyruimte.

Erf/tuin: Royale oprit aan oostkant en deels verharde knusse achtertuin met twee terrassen en een vijvertje.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht