Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze voormalige kruidenierswinkel is rond 1970 omgebouwd tot een keurige vrijstaande eengezinswoning en ligt aan de rustige doorgaande weg van Oudebildtzijl. De royale woonkamer en de daarachter gelegen eetkamer zijn door een tussenwand met een sfeervol glas-in-lood raam afgescheiden, hebben lekker veel daglicht en uitzicht op de fraaie, 42 meter diepe achtertuin. De drie slaapkamers, de ruime schuur en de geweldige tuin maken deze woning tot een ideaal thuis voor gezinnen met (jonge) kinderen.

Indeling:

Begane grond:
Hal met wijnkelder, woonkamer, eetkamer, bijkeuken, tochtportaal, toilet, trapportaal, schuur.

Verdieping:
Drie slaapkamers, badkamer met ligbad en aparte douche, overloop en vliering.

Erf:
Achterom, groene tuin van 42 x 8 meter en zonneterras.

Oudebildtzijl is een bijzonder levendig dorp. Zo zijn er bijvoorbeeld zeven sportverenigingen, ca. 30 ondernemingen, twee kerken, een winkel, een (eet)café met terras aan het water, twee basisscholen, een dorpshuis en een museum. Met de toekomstige Elfstedenvaarroute kunt u met de boot alle Friese binnenwateren bevaren. Het fraaie waddenzeegebied staat op de werelderfgoedlijst en ligt 1,5 kilometer boven Oudebildtzijl.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht