Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

De mond valt open bij het binnentreden van deze woning aan de Friese waddenkust. De verschillende vertrekken zijn bijzonder fraai met elkaar verbonden, mede door de centraal gelegen vide. Het vrije uitzicht op de wadden met haar indrukwekkende wolkenpartijen en de tuin op het zuiden van ca. 700m2 is van een bijzondere schoonheid.

De woning is heel ook geschikt voor invalide personen, kijkt u maar eens naar de indeling hieronder:

Indeling:
Begane grond: Zij-entree, ruime betegelde bijkeuken met opstelplaats voor witgoed; Douchekamer met toilet en wastafel welke zijn voorzien van invalidensteunen; royale slaapkamer met kastenwand en uitzicht op het noorden door grote raampartij; de keukenkamer, centrale zithoek onder vide en woonkamer met schuifpui op het noorden, geven het geheel een bijzonder aangename sfeer; luxe badkamer met ligbad, royale inloopdouche, toilet en wastafels; hal met grote voorraadkast en aparte entree; kantoor/slaapkamer/praktijkruimte 16m2.

Verdieping: Via de trapopgang met vide in het centrale woongedeelte zijn via de royale overloop drie slaapkamers te bereiken, waarvan de slaapkamer op het noorden voorzien is van een enorme raampartij. Het uitzicht op het Wad vanuit deze ruimte is zeer geschikt voor de kunstenaars onder u.

Erf: bloemrijke tuin op Noorden met oprijlaan (huur waterschap) naar zijplaats voorzien van schuur en beschut gelegen terras; aan zuidgevel nog een terras, rechtstreeks te bereiken vanuit de woonakmer. Op de noorzijde nog een perceel grond voorzien van gras en vrij zicht over de landerijen.

U moet maar even komen kijken zaterdag 9 juli as. van 10:00 tot 12:00 uur.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht