Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Zeer fraaie, in 2020/2021 compleet gerenoveerde, woning aan de Friese Waddenkust met uitzicht over de landerijen. Meldt u aan voor de 1e bezichtigingsronde op zaterdag 18 december. Aanmelden graag per mail bij de makelaar.

U stapt eigenlijk in een compleet nieuwe woning met het karakter van de jaren '30 van de vorige eeuw. En dat op één van de mooiste locaties in Friesland, het pittoreske dorpje Oudebildtzijl, aan vaarwater en mooie wandelroutes.

Instapklaar:

0 Nieuwe keuken met kookeiland v.v. inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, kokend waterkraan, heteluchtoven, koelkast en vriezer, vaatwasmachine;
0 Nieuwe kant en klare, prachtige, badkamer met 2e toilet, luxe douchecabine en ligbad;
0 Vloerverwarming op begane grond;
0 Stucwerk op alle plafonds en muren, bedekt met hoogwaardige en afwasbare kwaliteitsverf;
0 Click PVC laminaatvloer op begane grond én verdieping;
0 Lees in de presentatie alle overige bouwkundige vernieuwingen.

Oudebildtzijl heeft een open waterverbinding met de Noordelijke Elfstedenvaarroute. Van Oudebildtzijl is het 20 autominuten naar Leeuwarden (17 km), 30 autominuten naar Harlingen (35 km) en anderhalf uur met de auto naar Amsterdam (150 km). Het dynamische dorp heeft ruim 900 inwoners, een eigen school en een actief verenigingsleven voor sport en cultuur. Op enkele kilometers afstand liggen de grotere dorpen Sint Annaparochie en Stiens met een ruim gesorteerde middenstand. Het dorp is ontstaan rond de oorspronkelijke zeesluis in de zeedijk (de Oudebildtdijk), die in 1505 de Middelzee afsloot. Oudebildtzijl ligt zodoende in het eeuwenoude, Noord Friese cultuurlandschap dat door de successievelijke inpoldering van de Middelzee is gevormd. Oudebildtzijl is uniek doordat de oorspronkelijke intieme vorm van het dorp is bewaard gebleven, o.a. met de sluis (“zijl”) en de vaarten die het dorp een speciaal karakter geven. Oudebildtzijl hoort sinds 2000 tot de negen Villages of Tradition, een netwerk van plattelandsdorpen in Europa waar men het cultureel erfgoed in stand wil houden. Oudebildtzijl ligt 1,5 km van het natuurgebied Noord Friesland Buitendijks (Noard-Fryslân Bûtendyks) tussen Zwarte Haan en Holwerd, een van de grootste kweldergebieden van Europa, met een unieke flora en fauna (met name veel vogelsoorten). Noord Friesland behoort eveneens tot die gebieden in Nederland met de schoonste lucht.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht