Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

In een van de mooiste dorpjes van Friesland, met achteruitzicht over de landerijen tot aan de Zeedijk toe, bieden we te koop aan deze nette 2/1-kapwoning met oprit, voor -en achtertuin en 3 slaapkamers.

Sinds de bouw in 1960 is het huis bewoond door de huidige eigenaar, de eerste 20 jaar huur en daarna gekocht. Nu zijn we op zoek naar de 2e eigenaar, die er mogelijk ook een leven lang door zal willen brengen. De plek nodigt er zeker toe uit, want er is voldoende ruimte voor een gezin met opgroeiende kinderen in een gezellige buurt.

We nodigen u uit om langs te komen, zodat u rustig, onder het genot van een kop koffie, even rond kunt lopen en te kijken of dit misschien wel uw droomplekje kan worden. Even per mail aanmelden bij makelaar Nanne Toering.


De Omgeving:
Oudebildtzijl heeft een open waterverbinding met de Noordelijke Elfstedenvaarroute. Van Oudebildtzijl is het 20 autominuten naar Leeuwarden (17 km), 30 autominuten naar Harlingen (35 km) en anderhalf uur met de auto naar Amsterdam (150 km). Het dynamische dorp heeft ruim 900 inwoners, een eigen school en een actief verenigingsleven voor sport en cultuur. Op enkele kilometers afstand liggen de grotere dorpen Sint Annaparochie en Stiens met een ruim gesorteerde middenstand. Het dorp is ontstaan rond de oorspronkelijke zeesluis in de zeedijk (de Oudebildtdijk), die in 1505 de Middelzee afsloot. Oudebildtzijl ligt zodoende in het eeuwenoude, Noord Friese cultuurlandschap dat door de successievelijke inpoldering van de Middelzee is gevormd. Oudebildtzijl is uniek doordat de oorspronkelijke intieme vorm van het dorp is bewaard gebleven, o.a. met de sluis (“zijl”) en de vaarten die het dorp een speciaal karakter geven. Oudebildtzijl hoort sinds 2000 tot de negen Villages of Tradition, een netwerk van plattelandsdorpen in Europa waar men het cultureel erfgoed in stand wil houden. Oudebildtzijl ligt 1,5 km van het natuurgebied Noord Friesland Buitendijks (Noard-Fryslân Bûtendyks) tussen Zwarte Haan en Holwerd, een van de grootste kweldergebieden van Europa, met een unieke flora en fauna (met name veel vogelsoorten). Noord Friesland behoort eveneens tot die gebieden in Nederland met de schoonste lucht.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht