Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Altijd al een Bed & Breakfast willen beginnen? Of een klus(bedrijfje)?
Deze keurige eengezinswoning aan de rand van het mooie Oudebildtzijl biedt volop mogelijkheden.

De woonkamer met podium is voorzien van veel daglichtinval en heeft een schitterend uitzicht tot op de Friese Waddenzeedijk. Vloerverwarming en houtkachel houden de stookkosten laag en in de keuken is recentelijk een inductiekookplaat en oven aangelegd (krachtstroom). Drie slaapkamers, waarvan eentje in de entresol. Er is een prima thuiswerkplek te realiseren in zowel de entresol als in de huiskamer.

De badkamer bevindt zich op de begane grond en is voorzien van ligbad en douchecabine met stortdouche (nieuw douchekoppen en badkranen van Grohe). Het toilet met fonteintje zit er tegenover, naast de handige opstelplaats voor de wasmachine/droger.

De garage heeft een smeerput en royale vliering/zolder. Bovendien is er krachtstroom aanwezig.
Het souterrain is ook een aardigheid. Prima als opslag te gebruiken, maar een mooie tuinkamer behoort ook tot de mogelijkheid.

De tuin is voorzien van veel privacy en u kunt de gehele dag in de zon zitten als u dat wenst. Er is een raam in de schutting geplaatst waardoor je vanuit de luie tuinbank kunt genieten van het weidse uitzicht. Net een levend schilderij! Diverse beplantingen en bomen, zoals een Magnolia, Goudenregen, 3 appelbomen, conference perenboom, rabarberplant, pioenroos en een Japanse Meibes. Aan de achterzijde is nog een strookje gemeentegrond van 7.5 x 21 m. wat u mogelijk kunt gebruiken.

De bewoonster heeft diverse verbeteringen doorgevoerd, waarvan hier even een kleine opsomming: Nieuwe oven en inductiekookplaat; nieuwe stopcontacten en schakelaars; buitenkraan; mechanische afzuiging badkamer; inbouwspotjes vernieuwd; nieuwe stoppenkast 7 groepen 2x aardlek en nieuwe leidingen aangelegd; aantal ramen en kozijnen vernieuwd; laminaatvloer; vloerverwarming verdeelstation; toilet gestuct; kranen badkamer vernieuwd (Grohe); rolgordijnen.

De Omgeving:
Oudebildtzijl heeft een open waterverbinding met de Noordelijke Elfstedenvaarroute. Van Oudebildtzijl is het 20 autominuten naar Leeuwarden (17 km), 30 autominuten naar Harlingen (35 km) en anderhalf uur met de auto naar Amsterdam (150 km). Het dynamische dorp heeft ruim 900 inwoners, een eigen school en een actief verenigingsleven voor sport en cultuur. Op enkele kilometers afstand liggen de grotere dorpen Sint Annaparochie en Stiens met een ruim gesorteerde middenstand. Het dorp is ontstaan rond de oorspronkelijke zeesluis in de zeedijk (de Oudebildtdijk), die in 1505 de Middelzee afsloot. Oudebildtzijl ligt zodoende in het eeuwenoude, Noord Friese cultuurlandschap dat door de successievelijke inpoldering van de Middelzee is gevormd. Oudebildtzijl is uniek doordat de oorspronkelijke intieme vorm van het dorp is bewaard gebleven, o.a. met de sluis (“zijl”) en de vaarten die het dorp een speciaal karakter geven. Oudebildtzijl hoort sinds 2000 tot de negen Villages of Tradition, een netwerk van plattelandsdorpen in Europa waar men het cultureel erfgoed in stand wil houden. Oudebildtzijl ligt 1,5 km van het natuurgebied Noord Friesland Buitendijks (Noard-Fryslân Bûtendyks) tussen Zwarte Haan en Holwerd, een van de grootste kweldergebieden van Europa, met een unieke flora en fauna (met name veel vogelsoorten). Noord Friesland behoort eveneens tot die gebieden in Nederland met de schoonste lucht.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht