Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Keurig nette 2/1 kap eengezinswoning, fraai gesitueerd aan De Keeg te St. Annaparochie. Deze ruim opgezette buurt ademt een aangename rustige sfeer en is een ideale omgeving voor gezinnen met kinderen. De woning heeft vier slaapkamers, een garage met oprit en tuin rondom.
Indeling:
Begane grond: Entree, royale hal met meterkast (5 groepen), toilet met fontein en trap naar verdieping; woonkamer met aansluitend royale keuken (voorzien van inbouwapparatuur), bijkeuken met witgoedaansluitingen, garage en fietsenschuur in achtertuin.
Verdieping: Overloop, drie slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet; vaste trap naar 2e verdieping alwaar zich een extra (slaap)kamer bevindt.
Algemeen:
De woning wordt verwarmd middels een cv installatie, is volledig voorzien van dubbelglas en is prima onderhouden.
St. Annaparochie is als hoofdplaats het grootste dorp van de gemeente het Bildt. Het ligt ongeveer 15 kilometer ten noordwesten van Leeuwarden en heeft ongeveer 5000 inwoners. Het heeft een hoog voorzieningenniveau en is op velerlei gebied ambitieus.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht