Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

NU IN PRIJS VERLAAGD!

Deze fraaie eengezinswoning is uniek in zijn genre door zijn luxe inrichting. Zowel binnen als buiten ervaart u lekker veel ruimte. In elk vertrek is gekozen voor een luxe afwerking met als uitschieter de fraaie badkamer. De woning ligt in de rustige nieuwbouwwijk Nije Kamers en heeft een landelijke uitstraling.

Nije Kamers is een plan van hoog niveau, met een typisch Friese uitstraling. Het waterrijke project sluit goed aan bij wat veel Friezen willen: wonen aan het water. Door middel van diverse bruggetjes worden de diverse delen van het karakteristieke plan met elkaar verbonden. Het water creëert een gevoel van ruimte en vrijheid. Dezelfde ruimte en vrijheid die je ervaart als je door de omgeving van Sint Annaparochie wandelt of fietst. Het plan Nije Kamers heeft overigens een directe fietsverbinding met de Stadhoudersweg, waardoor u in een mum van tijd in het centrum van het Friese dorp bent. De fraaie en zeer divers vormgegeven woningen zullen op veel plaatsen worden omsloten door rustieke waterlopen en brede groenstroken, waardoor het idyllische Friese landschap met haar uitgestrekte weilanden en waterpartijen op subtiele wijze wordt weerspiegeld in de inrichting van het plan.

Indeling:
Begane grond: Zij- entree, ruime hal met meterkast (7 groepen), luxe toiletruimte met fontein, trapopgang; woonkamer met duurzame motion gietvloer; fraaie open keuken voorzien van vaatwasser, 4-pits gasstel, afzuigkap en combi magnetron (oven/grill); royale bijkeuken met opstelplaats voor wasmachine en droger; Garage met betonnen vloer en voorzien van elektrisch en water.

1e verdieping:
Door daglicht verlichte overloop met vaste trapopgang naar zolder; 3 royale slaapkamers met luxe afwerking en veel daglichtinval; prachtig stijlvolle badkamer voorzien van vloerverwarming (bijverwarming), inloopdouche, zwevend toilet, luxe badmeubel met wastafel. Volledig betegeld.

2e verdieping:
Zolder welke prima als 4e slaapkamer of hobbyruimte gebruikt kan worden, CV-ketel.

Overig:
Voortuin, royale oprit en waanzinnig grote achtertuin voorzien van gras en omheind door nette schutting.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht