Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

De appelbuurt is een mooie kindvriendelijke wijk, waarbij met succes een goede mix van groen en bebouwing is verwezenlijkt. Deze ruime woning met o.a. 4 slaapkamers, aangebouwde bijkeuken en verlengde garage past precies in dat plaatje. De naastgelegen groenstrook geeft een lekker vrij belevingsgevoel.

Indeling:
Begane grond: Zijentree; hal met toilet, meterkast en trapopgang naar verdieping; U-vormige woonkamer en open keuken, voorzien van veel daglichtinval op zowel noorden –als zuiden; bijkeuken met opstelplaats voor witgoed en doorgang naar de garage en achtertuin; Verlengde garage met kanteldeur en aparte toegangsdeur aan voor –en tuinzijde.

1e verdieping: Overloop met toegang tot 3 keurige slaapkamers en de badkamer, voorzien van douchecabine, wastafel en 2e toilet.
2e verdieping: Vaste trapopgang naar berging en 4e slaapkamer.

Erf: Royale oprit met plaats voor twee auto’s; verzorgde voor –en achtertuin met sierpoortjes en verrassend ruim terras.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht