Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Keurige jaren '30 woning in hartje St.-Annaparochie.

Volop privacy en toch genieten van de gezellige drukte van het dorp. Een prachtige plek, zo aan de overkant van het water, op de hoek van de Davelaer en de Stadhoudersweg, tegenover de beroemde Van Harenskerk, waar Rembrandt trouwde met Saskia.

De 1e BEZICHTIGINGSRONDE IS OP ZATERDAG 12 DECEMBER. Graag vooraf even aanmelden bij makelaar Nanne Toering.

De woning ademt nog echt de sfeer van de jaren '30, met hier en daar nog mooi glas-in-lood-werk terwijl er in de loop der tijd nog flink wat verbeteringen zijn doorgevoerd. Zo is er in 2011 een nieuwe keuken geplaatst die perfect past in het plaatje. Via de openslaande deuren wordt de gezellige tuin ineens een verlengstuk van de kamer. De badkamer met ligbad en douchecabine bevindt zich op de begane grond. Op de verdieping is een 2e toilet gerealiseerd en er bevinden zich wastafels op de slaapkamers. Heel praktisch. En wat te denken van de grote garage/berging; daar gaat het hart van elke knutselaar/sleutelaar sneller van kloppen.

St.-Annaparochie is een dorp met een hoog voorzieningenniveau. Zo kunt u winkelen, sporten, lezen of op cultureel vlak een uitdaging vinden. U moet zich maar eens even oriënteren.

Beknopte indeling:
Begane grond: Entree, hal met vaste trapopgang naar verdieping; woonkamer v.v. veel daglichtinval en openslaande deuren naar tuin; open keuken met inbouwapparatuur; bijkeuken met opstelplaats voor witgoed; toilet; badkamer v.v. ligbad, douchecabine en badmeubel; Garage berging met uitgang naar tuin en oprilt, v.v. lichtkoepels in het dak.
Verdieping: Overloopje, toegang biedend tot een 2e toilet en twee royale slaapkamers.
Erf: Langs de gehele zuid -en westgevel verharde tuin v.v. veel plaatsjes en zitjes, gezellig gemaakt met veel planten en andere groenopstanden. Ohja, er zijn kippen én een haan aanwezig, niet te missen.

Graag tot ziens,
Nanne Toering

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht