Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Misschien wel het mooiste plekje van St.-Annaparochie.

Vrij uitzicht voor, een ruime tuin achter, maar liefst 5 slaapkamers en een garage met oprit, maken dit huis tot een ideale gezinswoning op een fantastische plek. Het naastgelegen perceel grasland aan de Westzijde wordt gehuurd van de gemeente. De woning is wat gedateerd en verdient een mooie opfrisbeurt, maar dan heb je een plek voor het leven.

Meld u aan voor de bezichtigingsronde op zaterdag 12 februari. U krijgt de gelegenheid om rustig rond te kijken, en te voelen of dit uw plek kan zijn. De koffie staat klaar.

St.-Annaparochie heeft een actief verenigingsleven voor sport en cultuur en een ruim gesorteerde middenstand. Het dorp 2,5 km van het natuurgebied Noord Friesland Buitendijks (Noard-Fryslân Bûtendyks) tussen Zwarte Haan en Holwerd, een van de grootste kweldergebieden van Europa, met een unieke flora en fauna (met name veel vogelsoorten). Noord Friesland behoort eveneens tot die gebieden in Nederland met de schoonste lucht.


Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht