Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze woning in St.-Annaparochie is een fantastische kans voor mensen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele woning met een grote tuin en garage. De woning heeft vier slaapkamers en is gebouwd in 1974..
De tuin van de woning is gelegen op het zuiden, wat betekent dat u kunt genieten van de zon gedurende de dag. De tuin biedt veel privacy en is perfect voor gezinnen met kinderen of voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen omgeving.

Tussen de voor -en achterkamer zit een wand voorzien van glas, die eventueel verwijderd kan worden als u één grote kamer wenst. Beide kamers zijn voorzien van gashaard. De keuken is voorzien van een fornuis met 4 pits gasstel.
De verlengde garage biedt voldoende ruimte voor uw auto en dan is er nog de mogelijkheid om bijvoorbeeld een hobbyruimte te creëren of om extra opslagruimte te hebben.

Al met al is dit een geweldige kans om een ​​fantastische woning te kopen in een rustige en ontspannen omgeving. Met voldoende ruimte voor gezinnen en veel mogelijkheden om te genieten van het buitenleven, is deze woning ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en ruime leefomgeving.

St.-Annaparochie heeft een actief verenigingsleven voor sport en cultuur en een ruim gesorteerde middenstand. Het dorp 2,5 km van het natuurgebied Noord Friesland Buitendijks (Noard-Fryslân Bûtendyks) tussen Zwarte Haan en Holwerd, een van de grootste kweldergebieden van Europa, met een unieke flora en fauna (met name veel vogelsoorten). Noord Friesland behoort eveneens tot die gebieden in Nederland met de schoonste lucht.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht