Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Zaterdag 23 maart OPEN HUIS. Graag vooraf even per mail aanmelden bij de makelaar.

De "Appelbuurt" in st-Annaparochie is helemaal tot wasdom gekomen, sinds de aanleg ervan rond de eeuwwisseling. Ruim opgezet met veel groenstroken, vijvertjes en keurige woningen met ruime tuinen. De 1e generatie kinderen is er opgegroeid en waaiert nu zo'n beetje weer uit. Het is een fantastische plek voor opgroeiende kinderen, maar ook voor ouderen. Een mooie mix..

De woning aan de Netarisappel 46 bieden we nu Te Koop aan.
-Volledig geïsoleerd;
-126 m2 woonoppervlakte;
- Gezellige woonkamer en open keuken met eethoek;
- Inpandige garage met royale oprit;
- Vier slaapkamers;
- Badkamer v.v. douchcabine, ligbad met whirlpool en 2e toilet;
- Fraaie achtertuin v.v. voldoende zon, ondanks de Noordelijke ligging.
- Bijkeuken met opstelplaats voor witgoed.

Al met al is dit een geweldige kans om een ​​fantastische woning te kopen in een rustige en ontspannen omgeving. Met voldoende ruimte voor gezinnen en veel mogelijkheden om te genieten van het buitenleven, is deze woning ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en ruime leefomgeving.

St.-Annaparochie heeft een actief verenigingsleven voor sport en cultuur en een ruim gesorteerde middenstand. Het dorp ligt op 2,5 km van het natuurgebied Noord Friesland Buitendijks (Noard-Fryslân Bûtendyks) tussen Zwarte Haan en Holwerd, een van de grootste kweldergebieden van Europa, met een unieke flora en fauna (met name veel vogelsoorten). Noord Friesland behoort eveneens tot die gebieden in Nederland met de schoonste lucht.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht