Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Stap binnen in deze prachtig gerenoveerde woning en ontdek een oase van modern comfort en stijl. De afgelopen vier jaar heeft deze woning een complete transformatie ondergaan, waardoor het de perfecte plek is geworden voor jouw nieuwe hoofdstuk.

Kenmerken en verbouwingen:

Ruime indeling: Een muur uit de woonkamer is verwijderd, waardoor een royale kamer met open keuken is gecreëerd. Geniet van het gemak van een moderne keuken, compleet met inbouwapparatuur, waaronder een Bora inductiekookplaat, combimagnetron-oven, en een wasmachine en droger.
Naadloze verbinding met buiten: Kunststof openslaande deuren leiden naar de achtertuin op het zuiden, waar je kunt genieten van zonnige dagen en buitenactiviteiten.
Energie-efficiëntie: Recente isolatie van de spouwmuren en het dak, samen met kunststof kozijnen op de verdieping, zorgen voor een comfortabel binnenklimaat en lagere energiekosten.
Luxe badkamer: De vernieuwde badkamer is voorzien van een inloopdouche met regendouche en een sunshower (infraroodpaneel) voor ultiem comfort en ontspanning.
Gemoderniseerd toilet: Het toilet op de begane grond is volledig vernieuwd en betegeld voor een frisse uitstraling.
Buiten de woning:

Ideale locatie: Gelegen in een rustige straat met een levendige gemeenschap, inclusief een actieve buurtvereniging. Voorzieningen zoals de Aldi en het centrum van St.-Annaparochie liggen op loopafstand, waardoor het dagelijks leven gemakkelijk en plezierig is.
Waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en ervaar de luxe en het gemak van deze prachtige woning zelf!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht