Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Open Huis op zaterdag 14 oktober van 10:00 – 15:00 uur! Kom langs en laat je verrassen!

Bent u op zoek naar een bijzonder huis in St.-Jacobiparochie, gebouwd in 1964, dat authenticiteit en praktisch gemak combineert? Dit huis biedt meer dan alleen onderdak; het is een plek waar je jezelf kunt zijn, en het past perfect bij de nuchtere mentaliteit van de omgeving.

Binnen stap je in een royale hal, gevolgd door een gezellige kamer en suite met schuifdeuren en glas-in-loodramen. De slimme en doordachte indeling omvat een afgesloten keuken met een kelder, en een ruime bijkeuken met niet alleen een toilet, maar ook een handige doucheruimte.

Dit huis bevindt zich op een royaal perceel van 372 vierkante meter, waardoor er voldoende ruimte en privacy is voor jou en je gezin. De zonnige tuin, gelegen op het zuidwesten, verwelkomt de hele dag door de warmte van de zon. Hier kun je buiten spelen, tuinieren, of gewoon genieten van een ontspannen barbecue met vrienden en familie.

Deze woning heeft 3 slaapkamers, ideaal voor een jong gezin. De kamers zijn licht en ruim en kunnen naar eigen wens worden ingericht. Bovendien is er een flinke zolder waar je spullen kunt opbergen of zelfs een extra slaapkamer of thuiswerkplek kunt creëren.

Met een bewoonbare oppervlakte van 103 vierkante meter biedt dit huis voldoende ruimte om comfortabel te leven. De indeling zorgt voor een gezellige sfeer waarin je kunt ontspannen na een drukke dag.

Kortom, deze woning in St.-Jacobiparochie biedt charme, ruimte en mogelijkheden in overvloed. Mis de kans niet om het zelf te ontdekken tijdens het Open Huis op zaterdag 14 oktober van 10:00 – 15:00 uur. Wij verwelkomen je graag!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht