Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Ontdek deze charmante vrijstaande woning, gelegen aan de Gerben van Tuinenstraat 32 in het gezellige Sint-Jacobiparochie, nu beschikbaar, perfect voor gezinnen of koppels die ruimte en comfort zoeken.

Woninghighlights:

Ruime Opzet: Met drie slaapkamers, een badkamer, en twee toiletten, is deze woning ideaal voor gezinsleven of gasten.
Uitstekende Ligging: Geniet van vrij uitzicht en een landelijke setting binnen een woonwijk, direct aan de bosrand en op een rustige locatie.
Zonnige Tuin: De prachtig aangelegde tuin op het zuiden biedt een serene plek voor ontspanning en familieactiviteiten, met directe toegang via een achterom.

Recente Updates:

Dak voorzien van 14 zonnepanelen (geplaatst in 2022).
Buiten houtwerk in 2022 geschilderd door een erkend schildersbedrijf.
Badkamer volledig vernieuwd in 2022, biedt modern comfort.

Locatie en Nabijheid:

Korte afstand tot essentiële voorzieningen in St.-Annaparochie, inclusief winkels, scholen en medische faciliteiten.
Verrijk uw leven met nabijgelegen natuurgebieden zoals het Noard-Fryslân Bûtendyks, ideaal voor natuurliefhebbers en actieve ontspanners.

Persoonlijke noot:
Als toekomstige bewoner van deze woning geniet u niet alleen van een kwalitatief hoogstaande levensstandaard, maar ook van de rust en de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Deze woning is meer dan een huis; het is een toevluchtsoord dat rust en ruimte biedt.

Bezichtiging Plannen:
Geïnteresseerd? Maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding en ervaar zelf de unieke sfeer en de vele mogelijkheden van dit prachtige huis.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht