Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

De huidige eigenaar (90 jaar) heeft dit mooie huis de afgelopen 35 jaar met plezier bewoond, maar moet het door omstandigheden nu verlaten. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe bewoner die wellicht de komende 35 jaar kan genieten van deze woning, fraai gesitueerd nabij het centrum van Stiens.

De woning is steeds goed onderhouden (o.a. Gevelrenovatie: nieuwe voegen geïmpregneerd; 2011 schilderwerk buitenom; gipsplafonds begane grond; nieuwe cv-ketel 2009). De werkzaamheden zijn telkens door erkende aannemers uitgevoerd.
Qua indeling zijn er geen wijzigingen aangebracht, zoals bijvoorbeeld het bij de kamer betrekken van de keuken, wat veel gedaan wordt bij dit soort woningen. Dit heeft als voordeel dat er ook niets vernield is (door doe-het-zelvers). Dat biedt mogelijkheden.

Een groot pluspunt bij de woning is dat er een grote garage bij zit van 35 m², waar u naast het parkeren van uw personenauto, voldoende ruimte heeft voor het stallen van fietsen, of een mooie werkbank kunt plaatsen voor het uitoefenen van uw hobby.

Twee royale slaapkamers en twee wat kleinere maken dit een ideale woning voor gezinnen. De doucheruimte is nog origineel.

We nodigen u van harte uit om de woning eens te komen bekijken.

Beknopte indeling:
Begane grond: Entree/hal met toilet en vaste trapopgang met (verwijderbare) traplift naar verdieping; woonkamer voorzien van veel daglicht en mooi uitzicht op het gezellige dorpsleven; eenvoudige keuken met doorgang naar achtertuin.
1e Verdieping: Overloop met vaste kast, drie slaapkamers en doucheruimte.
2e Verdieping: zolder en 4e (logeer)slaapkamer, ook geschikt voor hobbyruimte. (Geen vaste trapopgang).
Erf: Garage, fraaie voor –en achtertuin met achterom.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht