Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

"We waren niet van plan dit mooie huis ooit te verlaten", maar een nieuwe situatie deed zich voor: Het gezin vertrekt en gaat in Terwispel de kroeg verbouwen en bestieren die vader Jolke landelijke bekendheid gaf. Is dat niet mooi?

Het doet pijn om de woning te verkopen, want het woont er heerlijk. De tuingerichte woonkamer in de aanbouw en de kamer met open keuken in het voorhuis geven rust en ruimte. Voor een gezin is het lekker om een vertrek te hebben waar je je eens even terug kunt trekken. De keuken stond op de nominatie om vervangen te worden, maar dat lot wordt nu aan de nieuwe eigenaar overgelaten.

De zoon vertelde in geuren en kleuren over zijn superslaapkamer en hoopt in de toekomst net zo'n mooie te krijgen als hier. In totaal zijn er 3 slaapkamers, twee voor de kinderen en een hele grote voor de ouders; verschil moet er blijven. Je kunt naar het toilet op de verdieping, dus dat is handig.
Als je het niet weet loop je er zo aan voorbij, maar in de hal is een infrarood sauna geplaatst recht tegenover de badkamer.

De tuin is een verademing, het begint al aan de voorzijde met de brede oprit, waar met gemak twee auto's kunnen staan. De achtertuin is een oase van rust, een mooi groot grasveld met tuinhuis en prachtige zonrijke plekken om te zitten en een bos aan de achterzijde. Zuurstofrijke lucht!

U moet maar eens even langskomen om te kijken of dit misschien wel uw nieuwe woning kan gaan worden. We nodigen u daarvoor uit op ZATERDAG 28 AUGUSTUS. Vooraf graag even aanmelden bij makelaar Nanne Toering (Toering Makelaardij).

Graag tot dan.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht