Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze prachtige woning met bedrijfsruimte, gelegen in de gewilde Wybrand de Geeststraat, biedt een unieke gelegenheid voor wie op zoek is naar een object in het hogere segment. De ligging net buiten de stadsgracht zorgt voor een rustige en toch goed bereikbare locatie. Met zijn karakteristieke uitstraling en royale praktijkruimten, inclusief twee eigen parkeerplaatsen, is dit pand ideaal voor diverse mogelijkheden.

De woning beschikt over een volledige woonbestemming, maar biedt ook uitstekende kansen voor diverse andere gebruiksmogelijkheden. Of het nu gaat om verhuur als woon- en/of werkruimte, een praktijk voor psychologen, therapeuten, schoonheidssalons, wellnessfaciliteiten, of zelfs als een ruime meergeneratiewoning, dit pand biedt een scala aan opties. De geïsoleerde berging van 15 m² is voorzien van aansluitingen voor gas, licht, water en een afvoer voor een toilet, wat mogelijkheden biedt voor verschillende doeleinden.

De indeling van de woning kan naar eigen wens worden aangepast. Momenteel is het woongedeelte voornamelijk gevestigd op de derde verdieping, terwijl de tweede verdieping voornamelijk wordt gebruikt voor bedrijfsmatige doeleinden, zoals een spreekkamer, bibliotheek en cursusruimte. Op de begane grond vindt u een spreekkamer, wachtruimte, behandelkamer, assistentenkamer en atelier. Een extra entree aan de voorzijde biedt de mogelijkheid om cliënten te ontvangen zonder hen het woongedeelte binnen te laten.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een prachtige, karakteristieke hal met hoge plafonds en een imposante trapopgang, die een aangename, rustige sfeer met waardigheid uitstraalt. De voorkamer op de bovenste verdieping kan worden omgebouwd tot een aparte woonruimte, compleet met een toilet en douche, waardoor nog meer flexibiliteit ontstaat.

Het pand is voorheen gebruikt als huisartsenpraktijk en heeft ook ruimte geboden aan diverse therapeuten en andere professionals, zoals psychologen, homeopaten, acupuncturisten en shiatsutherapeuten. Met een rijke geschiedenis van dienstverlening en zorg in het pand, heerst er een fijne energie die de potentie van deze locatie versterkt.

De ligging van de woning biedt tevens een scala aan voorzieningen in de nabije omgeving. Op loopafstand vindt u diverse winkels, restaurants, openbaar vervoer en andere faciliteiten die het leven in het centrum van Leeuwarden zo aangenaam maken.

We nodigen u van harte uit om vrijblijvend het pand te bezichtigen en de sfeer en mogelijkheden zelf te ervaren. Neem contact op met de makelaar om een afspraak te maken en laat u verrassen door de vele potenties die deze woning te bieden heeft.

Wat betreft aanpassingen, isolatie en energiegebruik heeft het pand in de loop der jaren verschillende verbeteringen ondergaan. Zo zijn de praktijkruimtes op de begane grond geïsoleerd en opnieuw ingedeeld. In 1999/2000 zijn schelpen aangebracht onder vrijwel alle ruimtes, behalve de spreekkamer, assistentenkamer en bijkeuken, voor isolatiedoeleinden. In latere jaren zijn er aanpassingen gedaan, zoals het realiseren van een achterdeur in de schuur, het plaatsen van lichtkoepels en het voorzien van pantry's in bijna alle ruimtes.

Verder is het dak boven vernieuwd en geïsoleerd, evenals de platte daken van de bijkeuken, het atelier en de schuur. Het pand is uitgerust met internetkabels en heeft voorzieningen zoals gas, water en riolering in de schuur. De woning is goed geïsoleerd en het gasverbruik is in verhouding tot het volume van het pand laag.

Met een geschiedenis van verschillende zorg- en dienstverlenende bedrijven, zoals een huisartsenpraktijk, een praktijk voor homeopathie, psychologen, acupuncturisten en een filmbedrijf, ademt het pand een positieve energie die bijdraagt aan de aangename sfeer en potentie van deze locatie.

Aarzel niet om contact op te nemen met de makelaar om een bezichtiging te regelen en de mogelijkheden van dit unieke pand zelf te ontdekken. We staan klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij het verkennen van alle mogelijkheden die dit object te bieden heeft.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht