Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Dit karakteristieke herenhuis heeft lange tijd dienst gedaan als woonhuis voor een agrarische familie, die hun bedrijvigheid aan huis hadden. De aangrenzende landerijen zijn van de hand gedaan, maar indien gewenst is er 2 hectare landbouwgrond bij te vergaren (informeer naar de mogelijkheden).

Het woonhuis is begin 2000 deels gerenoveerd, waarbij gevels en kozijnen zijn aangepakt (gevoegd, dubbele beglazing e.d.). De nostalgische sfeer proef je door de gehele woning heen, wat o.a. wordt versterkt door de sfeervolle glas-in-lood raampjes (achter dubbel glas!).
Het interieur van de woning is hier en daar wat gedateerd, met name ook op de verdieping, maar daar kunt u uiteraard wat aan doen.

Het koehuis en de open kapschuur grenzen direct aan de woning en bieden volop ruimte aan hobby of stalling. Het erf is verhard en loopt door naar een riante loods (11 x 32,5 x 5,40) voorzien van schuifdeuren van 4 meter hoog en krachtstroom. Het erf/tuin loopt t/m de loods en wordt binnenkort ingemeten door het kadaster. U kunt op dit moment uitgaan van een totaal perceeloppervlakte van ca. 3000 m2, maar dat kan dus nog enigszins afwijken. Zo is er naast de loods bijvoorbeeld prima een paardenbak te realiseren. En dat met uitzicht op de waddenzeedijk, wat wil een mens nog meer?

Een woning als deze, met al haar voorzieningen, komt niet zo vaak voorbij. Pak daarom nu je kans!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht