Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in


Deze karakteristieke woning is in alle aspecten een buitenkans.
Veel authentieke elementen, zoals Glas in lood ramen en paneeldeuren, zijn bewaard gebleven. Vanuit de keukenkamer is het genieten geblazen van de bijzonder fraaie tuin met fruitbomen, moestuin, kippenhok en grasveld. Met recht een lusthof te noemen (60x30).

Indeling:
Begane grond: Entree/hal, meterkast (5 groepen/dubbele aardlek), trapopgang; links van de hal een ruime slaapkamer met grote inbouwkast; rechts van de hal de sfeervolle woonkamer met authentiek balkenplafond; Keukenkamer met fraai zicht op de tuin door de grote raampartij en doorgang in de aanbouw; Via bijkeuken met opstelplaats voor wasmachine en droger bereikt u de inloopdouche en het toilet; Hobbykamer met veel lichtinval en fraai zicht op tuin.

Verdieping: Van veel licht voorzien overloopje van waaruit de twee slaapkamers te bereiken zijn. Zeer praktisch en sfeervol ingedeeld en voorzien van veel kast/bergruimte.

Erf: Statige voortuin en oprit naar garage, achterom, diepe fraai verzorgde tuin waarin o.a. een krenten, appel, peren -en pruimenbomen. In het tuinhuisje is naast bergruimte voor tuinmeubilair ook een doka gevestigd.

Informatie over Sexbierum: http://nl.wikipedia.org/wiki/Sexbierum

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht