Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Meld u aan voor de bezichtigingsronde op zaterdag 26 februari (graag per mail).

Prachtig herenhuis voorzien van veel authenticiteit, een riante tuin met garage en kantoor aan huis. Bij binnenkomst in de hal wordt je al welkom geheten door de mooie glas in rood raampartij, de vloer van marmer, het houtsnijwerk van de trapleuning en de paneeldeuren. Dat is gewoon prachtig en je voelt je direct thuis.

De woning heeft de badkamer op de begane grond en een kantoorruimte, welke ook zeer goed dienst kan doen als slaapkamer. De afgelopen jaren zijn veel verbeteringen doorgevoerd, zoals:
- Keuken vernieuwd (2018), incl. 5 pits inductiekookplaat, vaatwasmachine, oven/grill en magnetron;
- Badkamer vernieuwd (2019), volledig betegeld, ligbad, doucheruimte met regendouche en wasgelegenheid;
- Nieuwe vloeren (2016), begane grond en verdieping;
- Nieuwe cv-ketel en 13 zonnepanelen (2020) en meterkast;
- Nieuwe dakkapel Oostzijde (2021).

Fraai gelegen aan de doorgaande weg net buiten het centrum met aan de overkant de sportvelden. Doordat de woning wat in het midden op de kavel staat is er volop privacy, maar valt er ook te genieten van de dorpse reuring.
St.-Annaparochie is een dorp met een hoog voorzieningenniveau en de stad Leeuwarden ligt op ca. 20 autominuten afstand. Het dorp 2,5 km van het natuurgebied Noord Friesland Buitendijks (Noard-Fryslân Bûtendyks) tussen Zwarte Haan en Holwerd, een van de grootste kweldergebieden van Europa, met een unieke flora en fauna (met name veel vogelsoorten). Noord Friesland behoort eveneens tot die gebieden in Nederland met de schoonste lucht.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht