Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in


Deze woning “op stand” heeft in de loop der jaren vele notabelen als bewoners gekend, waaronder de langstzittende burgermeester van het Bildt de heer Deddo Hesselink met zijn huishoudster. Het huis is een verademing door zijn vele vertrekken, waarin authentieke elementen veelal bewaard zijn gebleven.

Recentelijk zijn diverse renovatiewerkzaamheden uitgevoerd, waaronder de keukenkamer en badkamer. De voorgevel is geheel gerenoveerd en er zijn nieuwe CV-ketelonderdelen (augustus 2011) geplaatst (2 jaar fabrieksgarantie).
Naast wonen is er tevens bedrijvigheid toegestaan.

Indeling: Entree, centrale lange hal met aan de wegkant twee royale woonkamers (elk 25 m2); eetkamer met recentelijk vernieuwde fraaie keuken en zicht op de gezellige tuin; praktijkruimte overgaand in een ruimte waarin nog een keuken staat (voormalige slagerij); Vanuit de centrale hal zijn tevens toilet, wasruimte en de vaste trap naar de verdieping te bereiken.

Verdieping: Overloop van waaruit drie slaapkamers te bereiken zijn, allen voorzien van veel licht en ruimte; in het achterste deel is nog een grote slaapkamer (22 m2) gevestigd en de fraai betegelde badkamer, voorzien van ligbad, royale inloopdouche, toilet en wastafel.

Erf: achterom; gezellige sfeervolle groene tuin met diverse plaatsjes; bergschuur.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht